GULDEN KUNSTVERK - Aktiv formidler av norsk samtidskunst

GuldenKunstverk-

(STEINBERG) Gulden kunstverk er Buskeruds ledende kunstgalleri - omtales som Norges vakreste. Gulden har utvalget og kan kunsten. På låven finnes plakater fra 30 år i kunstens tjeneste. Samtidskunst av Pushwagner, Karl Erik Harr, Lars Elling med flere.

Gulden kunstverk, etablert i 1985, er Buskeruds ledende private kunstgalleri og omtales som Norges vakreste. 

Stedet består av 2 gallerier, Kafé, eget rammeverksted og gitarverksted. Galleriene ligger idyllisk til ved Drammenselva og E134, mellom Drammen og Kongsberg.

Gulden holder skiftende salgsutstillinger gjennom året, og formidler billedkunst av 80 kjente norske kunstnere. Utstillingene omfatter også kommisjonssalg og nettgalleri. De har eget rammeverksted og gir gratis konsulentbistand ved utsmykningsoppdrag. Gulden Kunstverk har lang erfaring innen utvelgelse og plassering av kunst hos private og i næringslokaler. 

gulden-kunstverk2.jpg

Galleriet har postordresalg via nettet. Samtlige av våre kunstnere er presentert med grafiske arbeider og malerier. Se guldenkunstverk.com. 

Vi sender over hele landet!

Åpningstider
Onsdag t.o.m. søndag fra kl 12 – 17

Gulden Guitars er også etablert på eiendommen med eget verksted og tilbyr reparasjon og bygging av ulike typer strengeinstrumenter.

Gulden Kunstverk 

Aktiv formidler av god norsk samtidskunst

Adresse: Guldenveien 11, 3053 Steinberg ( Google-kart )
Tlf: 32 23 62 80/81
E-post: info@guldenkunstverk.com
Nettsted: guldenkunstverk.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.