Lier Bygdetun

1160919

Bygdetunet ligger flott til i Lierdalen. Her kan du oppleve lokalhistorien i et levende miljø. Bygdetunet arrangerer eplefestival, julemarkedet og kulturminnedager med aktiviteter for hele familien. 

Lier Bygdetun drives med stor dugnadsinnsats fra både frivillige, medlemmer av historielaget og andre frivillige foreninger.

I løpet av året holdes flere godt besøkte arrangement, som Eplefestivalen og julemarkedet «Glædelig jul». Under arrangementene arrangeres ofte aktiviteter for barn, som gammeldagse leker og hestekjøring.

På Gjestgiveriet er det kafé med salg av rømmegrøt, vafler, hjemmebakte kaker.

lier-bygdetun-3.jpg

ÅpningstiderÅpent Bygdetun hver søndag fra midten av mai til midten av september kl. 12 - 16 med utstilling, åpne hus, aktiviteter og servering. 

Det er mulig å besøke uteområdene i ukedagene også, men da er kafeen og bygningene stengt.

Omvisning kan bestilles på telefon eller e-post, se kontakt-informasjon på hjemmesiden.

Utleie
Lier Bygdetun et et populært sted å leie til ulike arrangemanger. Da dette er et museumshus vil vi prioriterer selskaper ol. med liten slitasje og risiko. Det er stor pågang på enkelte tider av året så vær tidlig ute med å bestille. Du vil få rask tilbakemelding om det er ledig eller ikke.

Tur-til-Lier-bygdetun_1.jpg

Lier Bygdetun 

Telefon - 32 84 69 25
E-post - post@lier-bygdetun.no

Web - lier-bydetun.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.