Lier Bygdetun

1160919

Bygdetunet ligger flott til i Lierdalen. Her kan du oppleve lokalhistorien i et levende miljø. Bygdetunet arrangerer eplefestival, julemarkedet og kulturminnedager med aktiviteter for hele familien. 

Lier Bygdetun drives med stor dugnadsinnsats fra både frivillige, medlemmer av historielaget og andre frivillige foreninger.

I løpet av året holdes flere godt besøkte arrangement, som Julemarkedet og Kulturminnedagen. Under arrangementene arrangeres ofte aktiviteter for barn, som hest- og traktorkjøring. På Gjestgiveriet er det bevertning.

lier-bygdetun-3.jpg

Åpningstider
Åpent Bygdetun hver søndag i juni - september kl. 12 - 16 med utstilling, åpne hus, aktiviteter og servering. Det er mulig å komme på besøk til oss i ukedagene også. Ta kontakt for gruppebestilling: 99 37 30 30.

Utleie
Lier Bygdetun et et populært sted å leie til ulike arrangemanger. Da dette er et museumshus vil vi prioriterer selskaper ol. med liten slitasje og risiko. Det er stor pågang på enkelte tider av året så vær tidlig ute med å bestille. Du vil få rask tilbakemelding om det er ledig eller ikke.

Tur-til-Lier-bygdetun_1.jpg

Lier Bygdetun 

Telefon - 414 00 449 / 32 84 69 25
E-post - post@lier-bygdetun.no

Web - lier-bydetun.no

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.