Lier kulturscene - Konsert og teaterscene

LierKulturScene

(LIER) Lier kulturscene er en aktiv og attraktiv arena for kulturaktivitet, opplevelser og arrangementer. Et aktivt og engasjert kulturliv skaper kvalitet i profesjonelle rammer, både på scenen og bak scenen.

Kulturscenen er en black box scene der du kan oppleve teateroppsetninger, konserter og lokale arrangementer - alt i en profesjonell ramme.

Lier kulturscene ligger på nye Hegg skole i Lierbyen og åpnet dørene for første gang høsten 2015. Vårt mål er å skape gode kulturopplevelser, både for de som står på scenen, og for de som sitter i salen.

Kulturscenen satser i stor grad på det lokale kulturlivet og på de flinke menneskene som finnes i bygda vår. Men har også plass til de store artistene som turnerer landet rundt.

Her er det rom for alle, og alle er like viktige. Kommer du til Lier kulturscene vil du oppleve kvalitet og profesjonelle rammer.

lk03.jpg

Lier kulturscene er en Black Box Scene, (scene uten fast stab), som er samlokalisert med Hegg skole i Lierbyen. Kulturscene er en egen enhet, uavhengig av skolen.

Scenen har et uttrekkbart amfi med plass til 258 personer. Har ingen fast scene, men med mulighet for opphøyet scenegulvet. På flatt gulv er det plass til 500 personer. Kulturscenen har nytt sceneteknisk utstyr av høy standard som dekker de fleste behov innen avvikling av lys, lyd og AV.

Billetter 

Billetter til arrangementenen kjøpes på:
- Ticketmaster, tlf 815 33 133.
- Narvesen, 7-eleven
- I billettluken en time før forestilling

Lier Kulturscene

Adresse: Heggveien 4, 3400 Lier
Telefon: 47 91 54 67
E-post: marte.bergsland@lier.kommune.no
Web - LierKulturscene.no