PORTÅSEN, WILDENVEYS RIKE

Portåsen_1
Portåsen - Et senter for poesi.

Velkommen til mangfoldige kultur- og naturopplevelser på Portåsen - Wildenveys rike. Portåsen er et sted for nyskapning innen poesi og lyrikk. Gjennom et aktivt og modig arbeid skal vi være synlige som formidlere av poesi og lyrikk.

Opplevelser på Portåsen
Opplevelsene står i kø på Portåsen, og vi har mange arenaer for våre begivenheter og arrangement.

Sørines kafè og diktbibliotek
I våningshuset finner du Sørines kafé. Her kan vi friste med både tradisjonelle retter og moderne lunsjretter, vafler og kaffe er alltid på menyen. Åpningstider er søndager fra 11-16 og i hele juli har vi åpent fra 11-15 (stengt mandager). Det er også uteservering på tunet.

I Våningshuset finner du vårt diktbibliotek. 

portasen_amfi-landscape.jpg

Konserter
Vårt utendørs amfi kan romme opp mot 500 tilskuere. Dette er et sted for de store anledningene. Her arrangerer vi konserter og opplesning sommerstid. Ta en titt på vår nettbaserte kulturkalender og finn noe som passer for deg. Vi arrangerer også konserter på Høyloftet vinterstid.

Poesi for liten og stor
Vi arrangerer en rekke høytlesninger og poesikvelder gjennom hele året. Vi har også en rekke aktiviteter rettet spesielt mot ungdom. Følg med på våre nettsider for å holde deg oppdatert på de ulike aktivitetene og utstillingene.

Utstillinger 
På låven viser vi vår faste utstilling av Sverre Bjertnes. Årets sommerutstilling er Portretter av trær med Marit Solum Smaaskjær. Inngang kr 50,- / 30,- 

 

Marit SS 1200.jpg
Årets sommerutstilling med Marit Solum Smaaskjær.
EDS9168_1200.jpg
Malerier i farger av Sverre Bjertnæs

 

Gruppebesøk
Sett familien, venner eller kollegaene i sentrum for en dag. Arranger familiesammenkomster, foreningstur eller firmautflukt i Wildenveys rike, og gi alle en opplevelse i kreative og inspirerende omgivelser. Ta kontakt for et godt tilbud.

For oppdatering og nyheter se vår hjemmeside og besøk oss på Facebook

Portåsen – Noe for alle


Åpningstider
- Ordinær åpningstid i Sørines kafé og utstillingene: Hver søndag fra kl. 11.00 - 16.00
- Utvidet åpningstid i juli: Tirsdag til søndag fra kl. 11.00 - 15.00

Vi holder ulike kulturarrangementer gjennom året, se vår Facebookside for oppdatert informasjon. 

 

PORTÅSEN, WILDENVEYS RIKE 

Portåsveien 85, 3050 Mjøndalen
Telefon, 943 70 203 
www.portaasen.no 
portaasen@buskerudmuseet.no 

KART

 

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.