Enklere annonsering for bedrifter

Vi gjør det lettere for bedrifter i Drammensregionen å nå sitt publikum. Du velger hvor mange du ønsker å nå, - vi hjelper deg med resten.

Annonser 

VisitDrammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. 

Annonser sendes til support@visitdrammen.no
Telefon 32 23 40 70

Innholdsmarkedsføring

Har du spørsmål om artikler og omtaler, er vi å treffe på tlf 950 74 851,
eller E-post post@visitDRAMMEN.no

 

Annonse
ANNONSE - VisitDrammen / VisitNorway

 

VisitDrammen og VisitNorway gjøre det enklere for publikum å velge Drammensregionen som neste reisemål. - Vi forteller om det som skjer, - om aktivitetene, de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene, de mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene i Drammensregionen.

VisitNorway.com 

VisitDrammen er offisiell partner i VisitNorway med Drammensregionen som sitt område. Innholdet på nettstedene samkjøres på en rekke reiselivs og kultur-kanaler samt mobile apper. 

DittNorden.no 

forteller om de velsmakende måltidene og de gode opplevelsene du kan få når du besøker de beste hotellene, herregårdene, slottene, restaurantene - og spahotellene i Norden.

 

VisitDrammen

Grønland 57, 3045 Drammen
Tlf +47 32 23 40 70
Mail post@visitdrammen.no

 

VisitDrammen / VisitNorway har > 20 mill brukere og 60 mill leste artikler. 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.