COMFORT HOTEL UNION BRYGGE

ComfortHotel_UnionBrygge_lounge

Comfort Hotel Union Brygge er Drammens kuleste konferanse - og fornøyelseshotell med 140 hotellrom og flere lekre suiter. Beliggenhet midt i det nye Drammen og bare 7 minutters gange fra Drammens togstasjon.

Drammens beste beliggenhet 

Comfort Hotel Union Brygge ligger midt i det "nye" Drammen med Drammenselven og Union Scene som nærmeste nabo. I området rundt hotellet finner du et stort tilbud av restauranter, barer og shopping. Hotellet ligger bare få minutters gåtur fra Drammen togstasjon, der du kan ta flytoget til Gardermoen flyplass som ligger en time unna. Comfort Hotel Union Brygge ligger også nære skibakker, golfmuligheter og Drammenbadet - Norges mest moderne innendørs svømmebasseng. 

Comfort_Hotel_Union_Brygge_2017_banner2c.jpg
Vi arrangerer din konferanse eller ditt arrangement

Comfort Hotel Union Brygge er ditt åpenbare valg for konferanser i Drammen. Nærheten til Union Scene åpner opp for konferansemuligheter og arrangement utover det vanlige. Bestill et av hotellets tre møterom, eller bestill større konferanselokaler på arenaen Union Scene. Vi hjelper deg å sette det sammen som du ønsker!

Det handler om følelse

Hotellet har 140 toppmoderne rom med en fargesterk innredning, og fire suiter med ulike rocketemaer. Bekvemmelighet er mer enn møbler med bra komfort - det handler om å kjenne seg hjemme! Få den rette følelsen i en suite inspirert av enten AC/DC, Las Vegas, The Beatles eller Flower Power. Her kan vi prate om å få en feeling!

Egen bar og restaurant

Småsulten eller lyst på ett glass rødt? Kom til vår lobbybar og prat med vår glade personal. For middager anbefaler vi vår fine restaurant To Små Kokker. Her finnes et bredt utvalg av friske og lekre retter. Så klart inngår vår frokostbuffé, med et stort økologisk utvalg, når du bor hos oss. 

Flott treningsrom

Glem ikke treningsklærne når du kommer til oss! Comfort Hotel Union Brygges treningsrom har flere treningsmaskiner, løpebånd og boksesekk. Så klart er det åpent døgnet rundt så du kan trene akkurat når det passer deg.

Comfort Hotel Union Brygge 

Telefon: +47 32 21 70 00
Web: Comfort Hotel Union Brygge
E-post: co.unionbrygge@choice.no
Grønland 64, 3045 Drammen , Norge

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.