DANVIK Konferanse og Catering - Sommerhotell

Dnavik-e1449504295517-1400x700

(DRAMMEN) Danvik Konferanse og Catering ligger 10 minutter til fots fra Drammen sentrum. Lokalene troner over Marienlyst stadion med panoramautsikt over byen. Omgitt av majestetiske trær og grønne parkarealer - en fredelig lunge med tilgjengelighet til alt byen har å by på.

Danvik Konferanse og Catering ligger 10 minutter til fots fra Drammen sentrum. Lokalene troner over Marienlyst stadion med panoramautsikt over byen. Omgitt av majestetiske trær og grønne parkarealer - en fredelig lunge med tilgjengelighet til alt byen har å by på.

Her finner du et rimelig alternativ med god standard, service og atmosfære. De holder til i Fagerlibakken 1 på Strømsø, og har siden 80-tallet drevet med kurs- og konferanse.

Sommerhotellet har gangavstand fra Drammen sentrum. Åpent 15.mai - 15. august.

Fra Oslo tar det ca. 40 min. med bil eller tog. God standard - rimelig pris!

Catering og servering
Vårt kjøkken har over 20 års erfaring med catering og servering til små og store arrangementer. Våre faglærte kokker serverer tradisjonelle norske retter med ekstra god hjemmelagd saus og gryteretter. Vi har lærlinger i institusjonskokkfaget.

Danvik_catering.jpg
Danvik Catering

Konferanselokaler
Fasiliteter som konferanselokale, klasserom, oppholdsrom og servering legger til rette for at dine konferansedeltakere får både spillerom og påfyll. Med en kapasitet til opp mot 240 personer, faglærte kokker og bred meny sørger vi for at du får det beste grunnlaget til din konferanse.

Danvik Arena
Salen har sitteplass til 187 personer i kino-oppsett og kan utvides til 240 sitteplasser. 

Danvik_konferanse.jpg
Danvik Arena - Konferansesal

Topp audiovisuelt utstyr, muligheter for teleslynge, scene kan settes opp på forespørsel, projektor og et stort lerret på 7,5 x 4,5m. Trådløst nettverk

Casablanca
Salen har sitteplass til 54 personer i kino-oppsett. Topp audiovisuelt utstyr, projektor og lerret, trådløst Internett.
Leie av kurslokalet er inkludert i kurspakken. Pris på leie uten kjøp av pakke på forespørsel.

Overnatting i perioden 15.05 - 15.08
Vi har totalt 29 enkeltrom og 45 dobbeltrom. Alle rommene er utstyrt med dusj og toalett, skrivebord og garderobeskap. I hver etasje i hovedbygget er det et oppholdsrom med et lite tekjøkken samt muligheter for å se tv. Gratis trådløst internett er også tilgjengelig.

Danvik_overnatting.jpg
Danvk Sommerhotell 

Vi tilbyr overnatting i perioden mai til august på forespørsel med minimum 10 personer. Vi kan i tillegg tilby svømmebasseng og badstue på Danvik, og vi har en stor hage som absolutt er mulig å benytte seg av!

Spisesalen
Trivelig spisesal med plass til ca. 200 personer. Denne salen kan brukes til alle slags arrangement. Ønskes finere middager er kjøkkenet behjelpelig med å sette opp din meny.

Sommerleir
Hva med å legge sommerleir til Danvik? Vi kan tilby klasserom, konferanselokaler, overnatting og bespising, Alt du trenger på et og samme sted! Gi oss en oversikt over hva dere trenger og vi vil komme opp med en pakkepris på oppholdet deres.

Stevner
Skal organisasjonen din ha stevne, årsmøte eller generalforsamling? Drammen er et knutepunkt i forhold til kommunikasjon, flytog, buss, tog og bil. Hvorfor ikke legge stevnet til Danvik med alle fasiliteter og gangavstand til sentrum og tog/busstasjon.

Disponible klasserom, grupperom, konferansesal, peisestue, oppholdsrom og svømmebasseng. Stort uteareal med flott hage og parkeringsmuligheter på stedet

 

DANVIK
Konferanse og Catering - Sommerhotell

Besøksadresse: Fagerlibakken 1, 3046 Drammen
Tlf: + 47 32 26 76 00
Epost: catering@danvikfhs.no og kurs@danvikfhs.no
Web: danvik.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.