Hokksund Camping

Hokksund_Camping_2016_Chick_Berg_Larsen

HOKKSUND CAMPING har aktiviteter for hele familien. Moderne velustyrt 4-stjernes NAF-campingplass, tilpasset hele familien. Ligger i rolige og idylliske omgivelser ved Drammenselva. Samlingssted for laksefiskere.

Hokksund Camping er en moderne 4-stjerners NAF-campingplass, tilpasset hele familien. Plassen ligger rolige til i idylliske omgivelser ved Drammenselva, kun 500 meter fra Hokksund sentrum. 

Langs elvebredden er det brygger, fiskeplasser, og badestrender. Egen gjestebrygge og båtslipp. Plassen har gode lekearealer, minifarm og ballspillbane. Utleie av tråkkebilder og sykler.

Campingplassen har kapasitet til 195 campingvogner hvorav 160 med eget strømuttak. Områder for telt, bo-biler og gjester for korttidsopphold. Stedet har helårshytter og rom med dusj og bad. 

Stedet har to sanitærbygg. Gjester med adgangskort kan benytte anleggene.

fiskefestival-1170x500.png

Aktiviteter og severdigheter

Parken mellom campingplassen og Nøstetangen Museum er tusenårsstedet til Hokksund. Den gamle hagen til sorenskrivergården er en vakker park med skulpturer, fontener, grillplasser og grønne plener, velegnet for aktiviteter og arrangementer. Et populært friluftsområde for campinggjester såvel som lokalbefolkningen.

Hokksund_camping_1_Foto_Geir_Dahl_14_IMG_7575.jpg

Et opphold på Hokksund Camping er i første rekke rekreasjon, avslapping og laksefiske, men det finnes en rekke gode tilbud i distriktet. Hokksunds beliggenhet gjør at det er kun én time til det meste.

 

HokksundCamping_logo.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hokksund Camping
Stryken 73, 3300 Hokksund.

Telefon, 32 75 42 42.
Telefaks, +47 32 70 08 30
E-post, booking@hokksund-camping.no
Web, hokksund-camping.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.