Homannsberget Camping

Homannsbeget_camping_0028

(SVELVIK) Homannsberget Camping er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, ca. en kilometer syd for Svelvik sentrum.

Campingplassen inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder og jordbæråkre. Nyplukkede og søte jordbær en viktig del av det sommerens gode campinglivet i Svelvik.

På vei opp fra stranda på Homannsberget CampingHomannsberget Camping er et av de beste utgangspunkt for dagsturer til severdigheter og aktiviteter på hele Østlandet. Drammen ligger like i nærheten, og Oslo er kun en times biltur unna.

Homannsberget_Camping_0042.jpg

Nærområdet har mange gode fiske- og badeplasser, og skogområdene byr på fine naturopplevelser året rundt. Det er bare 500 meters gange til nærmeste matvarebutikk og 15 minutter til Svelvik sentrum. Byen Svelvik beskrives som Norges nordligste sørlandsby med sjarmerende trebebyggelse og gjestehavn.

På Homannsberget Camping er det god plass til døgngjester med campingvogn, bobil eller telt for kortere eller lengre opphold. Vi kan tilby flate områder på grassletter, alle med tilgang til strøm.

Fasiliterer_2000px.jpg

Vårt serviceanlegg har god toalett- og dusjkapasitet. Det er vaskerom og  kjøkken som kan benyttes av gjestene. Og det er en egen stasjon for tømming av kjemikalietoalett og spillvann.

HomansBerget_Logo_2021_1600px.gif

Adr: Strømmveien 55, 3060 Svelvik
Telefon:   33772563
E-post: post@homannsberget.no
Nettsted:   homannsberget.no

Åpent fra 1. mai til 1. september. 

Strand_båt_2000.jpg

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.