Origo Leilighetshotell

Origo-leilighet-90_DSC8564

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie! Føl deg litt mer som hjemme, samtidig som du nyter hotellivets komfort og fasiliteter.

Origo Leilighetshotell tilbyr seks kategorier med nylige renoverte, lyse og moderne leiligheter, sentralt i Drammen. Hver leilighet har minst en seng, en sofa, et lite bord, et spiseområde, og fullt utstyrt baderom med vaskemaskin.

Størrelsen på leilighetene varierer fra 21 - 90 m2, som er passende for både kortere og lengre opphold. 

Standard inventar inkluderer kjøkken med komfyr, stekeovn / eller mikro, kjøleskap, oppvaskmaskin og vannkoker. Hver leiligheter har en seng, sofa, lite bord, ett spise område, baderom og en vaskemaskin.

Uansett om du trenger opphold for en ansatt eller ett helt team, for en natt eller ett helt år, har vi en løsning for deg. Komplekset er delvis bemannet og tilbyr enkel innsjekking med Mobile Key.

origo_leilighetshotell_1.jpg
Et personlig hotell i hjertet av Drammen!

Vinjes gate 2 

Opplev byen på nært hold, samtidig som du kan nyte privatlivets ro. Våre leiligheter i Vinjesgate 2 inneholder alt du trenger for å føle deg hjemme. Leilighetene, som varierer i størrelse fra 22-54 kvm (studio, hybel og leiligheter) kommer med soverom/soveplass for 1 til 4 personer. Stuene er smakelig innredet med sofa og salongbord, en hyggelig spiseplass samt et velutstyrt baderom med toalett, vaskemaskin, vask og dusj.

Her har du alt du trenger for et kortere eller lengre opphold kun 10 minutter fra sentrum, og med dagligvare butikk i underetagen. Med beliggenhet ved legevakten, Drammen Helsehus og Drammen sykehus er komplekset en favoritt blandt sykepleier vikarer og annet vikarierende helsepersonell med behov for kort- og langvarig opphold. Ellers pusser vi opp for fullt i Vinjes gate i disse dager, og gleder oss stort til å vise frem leilighetene i ny drakt! Dette begrenser imidlertid ikke tilgjengeligheten da vi tar for oss to leiligheter av gangen. 

Øvre storgate 3 

Opplev byen på nært hold med en unik følelse av eksklusivitet. Disse nyrenoverte og romslige leilighetene dekker alle behov og er smakfullt innredet med 3 separate soverom, 2 romslige bad, gang, stue med sofagruppe og spiseplass til 10 personer samt et moderne og fullt utstyrt kjøkken. Dette er leilighetene for deg som vil bo romslig, sentralt og komfortabelt med umiddelbar avstand til restauranter, kafeer, barer og butikker.

Origo_ovre_storgate_5.jpg

Beliggenhet 

Leilighetene ligger sentralt på Bragernes, og det er kun 5 min å gå til sentrum/Bragernes torg med cafèer, kino, utesteder og butikker. Rett over Ypsilon broen ligger Union - Drammens nye, hippe bydel med blant annet spisesteder, treningssenter, universitet, bibliotek og Union Scene som holder konserter og andre kulturarrangementer flere ganger i uken.

Det er kun 10 minutters gange til jernbanen og flytoget.

Her finner du er også sandstrand midt i byen med bademuligheter og et yrende liv på varme sommerdager. Drammensbadet med 5 innendørs og 4 utendørs basseng ligger ved Marienlyst på Strømsø på andre siden av elva, vegg i vegg med stor kunstgressbane om sommeren og skøytebane om vinteren - perfekt for barnefamilier! 

NYE LEILIGHETER TIL ORIGO LEILIGHETSHOTELL

Sommeren 2022 står også hele 24 nye leiligheter klare i Øvre storgate 5 med beste beliggenhet rett ved Bragernes Torg og restaurant- og serveringslokaler i første etasje.

ovre_storgate_5c.jpg
24 nye hotell-leiligheter kommer på Bragernes Torg
Origo_logo_b.png

 

Adresse: Vinjes gate2, 3018 Drammen
Tlf: 482 98 078
E-post: booking@origoleilighetshotell.no
Web: origoleilighetshotell.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.