Origo Leilighetshotell

Origo_DSC1193

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie! Føl deg litt mer som hjemme, samtidig som du nyter hotellivets komfort og fasiliteter.

Et personlig leilighetshotell i hjertet av Drammen!

Origo Leilighetshotell tilbyr fem kategorier med nylige renoverte, lyse og moderne leiligheter, sentralt i Drammen. Hver av leilighetene er utstyrt med eget kjøkken og bad, som gir deg alle praktiske fasiliteter uten å gå på bekostning av fult hotell servise, - sikkerhet og - standard.

Størrelsen på leilighetene varierer fra 21 - 54 m2, som er passende for både kortere og lengre opphold.

Standard inventar inkluderer kjøkken med komfyr, stekeovn / eller mikro, kjøleskap, oppvaskmaskin og vannkoker. Hver leiligheter har en seng, sofa, lite bord, ett spise område, baderom og en vaskemaskin.

origo_leilighetshotell_1.jpg
ET PERSONLIG HOTELL I HJERTET AV DRAMMEN!

Uansett om du trenger opphold for en ansatt eller ett helt team, for en natt eller ett helt år, har vi en løsning for deg. Komplekset er delvis bemannet og tilbyr enkel innsjekking med Mobile Key.

Beliggenhet

Leilighetene ligger sentralt på Bragernes, og det er kun 5 min å gå til sentrum/Bragernes torg med cafeer, kino, utesteder og butikker. Rett over Ypsilon broen ligger Union - Drammens nye, hippe bydel med blant annet spisesteder, treningssenter, universitet, bibliotek og Union Scene som holder konserter og andre kulturarrangementer flere ganger i uken.

Det er kun 10 minutters gange til jernbanen og flytoget.

Her finner du er også sandstrand midt i byen med bademuligheter og et yrende liv på varme sommerdager. Drammensbadet med 5 innendørs og 4 utendørs basseng ligger ved Marienlyst på Strømsø på andre siden av elva, vegg i vegg med stor kunstgressbane om sommeren og skøytebane om vinteren - perfekt for barnefamilier!

 

Origo_logo_b.png

 

Adresse: Vinjes gate2, 3018 Drammen
Tlf: 482 98 078
E-post: booking@origoleilighetshotell.no
Web: origoleilighetshotell.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.