SCANDIC AMBASSADEUR DRAMMEN

Scandic Ambassadeur Drammen_Fasade_Tord-Erik Andresen for Scandic Hotels e

Scandic Ambassadeur Drammen er et hyggelig hotell sentralt i Drammen i gangavstand fra jernbanestasjonen og Flytoget. Hotellet ligger ved vannet med kort vei til stranden. Hotellet har fleksible møtefasiliteter med blant annet en storsal med plass til 400 personer.

Velkommen til Scandic Ambassadeur Drammen, et svanemerket hotell og vinner av prisen for regionens beste hotellfrokost i 2023!

Scandic Ambassadeur Drammen er et nyrenovert hotell, sentralt i Drammen i gangavstand fra jernbanestasjonen og Flytoget. Hotellet ligger ved vannet med kort vei til stranden. Hotellet har fleksible møtefasiliteter med blant annet en storsal med plass til 400 personer. Når du bor hos oss kan du benytte deg av vårt nye og flotte treningsrom eller gå en tur parkområdet som du finner rett i nærheten av hotellet.

Scandic_Ambassadeur_Drammen_Room.png

Vi har pusset opp restaurant, bar, rom og fellesområder - og kan ønske velkommen til splitter nye lokaler. Hotellet har fleksible møtefasiliteter med hele 14 møterom, deriblant en storsal med plass til 400 personer, og 289 rom for våre overnattende gjester. Noen av våre rom finner du i bygget rett på andre siden av veien for hotellet. Velkommen til effektive møter, smakfulle måltider, og en behagelig overnatting der du våkner til vår prisbelønte frokost. Rommene er individuelt og lyst innredet og alle har kvalitetssenger og flatskjerm-TV.

Scandic_Ambassadeur_Drammen_resepsjon.jpg
Scandic Ambassadeur - Resepsjon

Scandic Ambassadeur Drammen ligger sentralt i Drammen med fine naturområder og parker i nærheten. I området er aktiviteter som skigåing, golf og fiske populære. Flere naturstier kan ta deg til de forhistoriske helleristningene i nærheten. Rekreasjonsområdet Bragenesåsen ligger i kort avstand fra hotellet, og tilbyr mange utendørsaktiviteter. Benytt anledningen til å få med deg en forestilling i vakre Drammen teater eller se en kunstutstilling på Vestfossen Kunstlaboratorium når du er i Drammen. Hotellet ligger i kort avstand til buss og Flytoget.

Scandic Ambassadeur Drammen

Strømsø Torg 7, Drammen
Tlf: +47 31 01 21 00
E-post: ambassadeurdrammen@scandichotels.com 
Web: scandichotels.no/Drammen

Breddegrad: 59.74019
Lengdegrad: 10.201229

Scandic Ambassadeur Drammen_Fasade_Tord-Erik Andresen for Scandic Hotels.jpg

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.