Becks Brasserie & Bar Drammen

Becks-Drammen08

Becks Brasserie er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny som passer alle anledninger. Restauranten er lokalisert i moderne og urbane omgivelser på Union Brygge som er et unikt treffpunkt i Drammen.

En anelse «fransk touch», med hjemmelaget mat til folkelige priser. Du betjenes av profesjonelle servitører i smakfulle omgivelser inne og ute.

Becks Brasserie & Bar Drammen er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny som passer alle anledninger.

Restauranten er lokalisert i moderne og urbane omgivelser på Union Brygge som er et unikt treffpunkt i Drammen.

Brasseriet har en anelse «fransk touch», med hjemmelaget mat til folkelige priser. Hos oss betjenes du av profesjonelle servitører i smakfulle omgivelser inne, og i et pulserende liv utendørs når temperaturen inviterer til det.

Velkommen til oss og Bon Appétit for god mat, eller til bare noe godt i glasset!
 

Becks_Drammen.jpg

Arrangemente og selskap hos Becks Brasserie & Bar 
På mezzaninen i 2.etasje har vi en separat spiseavdeling som passer til nær sagt alle anledninger; – bursdag, årsdag, konfirmasjon, konferanse og firma fest.

Kapasiteten er opp til 60 personer.Totalkapasiteten for sluttet selskap i hele restauranten er 140 personer. Vi har sesongbaserte selskapsmenyer for grupper over 12 personer.

Becks__Brasserie_Logo.png

Grønland 54, 3045 Drammen
Web / Bordbestilling: becksbrasserie.no
Tlf: 480 51 111