Brasserie X - Restaurant og bar

quality-hotel-brasserie-x-burger-river_a

(Drammen) Enten du er på besøk i forbindelse med en konferanse, på jobbreise eller på reise med noen du er glad i, er det hyggelig å spise et deilig måltid på hotellet eller kose seg med en sval drink i baren!

Brasserie X - latterlig godt!
Gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av, det er vår matfilosofi. På Brasserie X møtes nordiske råvarer og fransk inspirasjon til fryd for både munn og mage. Et godt sted å møtes for å nyte velsmakende mat hver eneste dag! Her føler du deg hjemme, uansett om du er med kjernefamilien, storfamilien, kollegene, potensiell forretningspartner eller bare vil nyte det gode livet helt alene. Velkommen til oss!

Sidespor Bar
Lobbybaren vår, ligger i første etasje ved siden av resepsjonen. Kom innom og nyt en espresso, et glass vin eller noe å spise. Dette er den perfekte plassen for uformelle møter eller en after-work drink med kollegaer. Sidespor Bar er åpen fra kl. 17.00.

brasseriex-set-table-quality-hotel-river-station.jpg

Book bord på Brasserie X
Du kan gjerne kontakte oss for mer informasjon eller reservasjon her: q.riverstation@choice.no eller ring oss på +47 31 91 19 00. 

Du kan også reservere bord online ved å klikke på linken: Book bord på Brasserie X 

Brasserie X Drammen 

Adresse: Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen
Telefonnummer: 31 91 19 00
Reservasjoner: resdiary.com
Nettsted: nordicchoicehotels.no