EIKER GÅRDSYSTERI: Café, gårdsbutikk og gourmetost

Eiker_Gårdsysteri_1

(HOKKSUND) Eiker gårdsysteri kan friste med sjarmerende gårdsbutikk og matservering med råvarer fra gården. Cafe Hemsen serverer enkle retter med egenprodusert gourmeost, nystekte vafler og hjemmebakte kaker.

Gjester du Eiker gårdsysteri kan du la deg friste av en sjarmerende gårdsbutikk, matservering med råvarer fra gården, se på kuer, kalver, hester, lam, høns og kanin.  

Eiker gårdsysteri i Hokksund er stedet for velsmakende oster. Produksjonen omfatter bl.a. Gruveost modnet på Blåfarveverket, Holtefjell, Tilsiter Eiker, Eiker Mutschli, Hvit Eiker, BerBrie og Camembert Eiker. 

OST I VERDENS­KLASSE 

Ostene har fått stor oppmerksomhet og vunnet mange priser. Norsk Gardsost kårer de beste ostene i Norge hvert år. Der har vi deltatt og har fått tildelt både gull, sølv og bronse på alle varianter. Vi har også vært nominert til Årets Ost med Holtefjell XO hos Det Norske Måltid og vi deltok i delfinalen i vår region med Camembert. I World Cheese Award som er en verdensomspennede konkurranse, har vi deltatt 3 ganger med Holtefjell XO, og mottatt både bronse og sølvmedalje. Mutschli fikk sølv!

Eiker_Gårdsysteri_2_960px.jpg

Historien bak Eiker Gårdsysteri er tre ”bondefamilier” som ville gå sammen om et nytt, moderne fjøs med fokus på god dyrevelferd. Kuene går derfor fritt omkring og bestemmer sjøl når de skal melkes, spise og sove. De ligger på kumadrasser og har egen kløbørste. Dette gir god ost fra glade kuer!

På Cafe Hemsen serveres det nystekte vafler og hjemmebakte kaker. På bestilling kan du få enkle retter med egenprodusert gourmetost.

Eiker Gårdsysteri 

Bermingrudveien, 3300 Hokksund. ( Kart ) 

Telefon: +47 32 70 10 33
E-post: post@eikergardsysteri.no.
Webside: www.eikergardsysteri.no