Guidet omvisning: Haavaldsen Destillery

haavaldsen_distillery_2000

Haavaldsen Destillery i Drammen er et unikt reisemål for de som deler interesse for den ekte håndverksmessige brenneri-tradisjonen. En guidet omvisning på brenneriet gir en fengslende innsikt i destillerings-kunstens hemmeligheter.

Erfarne fagfolk med lidenskap for kunsten deler kunnskapen og tar gjestene gjennom hele prosessen, fra valg av korn og urter, til selve destilleringen og modningen. Det er fascinerende å se destilleringsapparater og høre om rollen apparatet har i formingen av smak.

Haavaldsen_Destillery-IMG_2930.jpg

Omvisningen siste punkt er smaksprøver der det er mulig å bli kjent med Haavaldsens produkter og utforske en verden smaker. Guiden forteller om ingrediensene og hvordan metoden påvirker resultatet.

Omvisning bestilles på hjemmesiden eller telefon 913 09 845.
Varighet 1,5 til 2 timer.

Haavaldsen Destillery er et unikt reisemål for de som elsker ekte håndverk og god smak.

Prisvinnende produkter 

Haavaldsen har arbeidet med urter og brennevin siden 2007, og produserer Kimerud Gins, Haavaldsen Aquavit og Haavaldsen Whisky. Disse merkene har mottatt prestisjefylte priser for kvalitet og smak. 

Haavaldsen_Destillery-awards-b.jpg

Haavaldsen Destillery 

Havnegata 13, 3040 Drammen 
Tlf 913 09 845
Web haavaldsendistillery.no 
E-post sjohnsen@haavaldsendistillery.no 

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.