JONAS B. GUNDERSEN

JBGdrammen_1780_800px

På Bragernes torg, med utsikt til Torgscenen, finner du en oase der det er lett å bli sittende en stund. Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

JBGdrammen_ute_b.jpg

Det beste fra to verdener
Alt på menyen tilberedes av førsteklasses råvarer, om det er tynn italiensk pizza, litt kraftigere amerikansk, pasta, en saftig burger, eller annet på vår rikholdige meny. Også barna får sitt, med et litt mer spennende utvalg enn de vanligvis kan velge i.

JBGdrammen_2015-1280x946.jpg

Velkommen til et minnerikt måltid
Hos oss vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen. Du finner oss midt på Bragernes torg i Drammen.

BESTILL BORD   -  MENY

JBGdrammen_1980_800px.jpg
Hyggelig fortauskafé øverst på Bragernes Torg

Åpningstider
Søndag - onsdag, 11:00 - 23:00
Torsdag - lørdag, 11:00 - 00:00
Kjøkkenet holder åpent til 22:00 hver dag

 

Jonas B. Gundesen

Bragernes Torg 8, 3017 Drammen ( kart )
Telefon: 32 89 05 80
E-post: drammen@jonas-b.no
Web: jonas-b.no/drammen/

FACEBOOK  | INSTAGRAM 

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.