Kafe Kraft Mjøndalen

KafeKraft-Mjøndalen-3b

I hjertet av Mjøndalen, i den gamle og ærverdige stasjonsbygningen, finner du Kafé Kraft. Her ønskes du velkommen til å ta del i den gode atmosfæren og den smakfulle maten kaféen tilbyr.

Kafe Kraft serverer rykende fersk kaffe for morgen pendlere, god og sunn lunsj til de sultne og nybakte boller for de fysne. Kafeverten har unikt interesse for kaffe og velsmakende retter. De velger sine råvarer med omsorg som de tilbereder med kjærlighet.

KafeKraft-Mjøndalen-1b.jpg

Kaféen arrangerer gjevnlige temakvelder, kaffe-kurs og te-smaking. Kaféen har alle rettigheter. Det er også mulig for catering av den gode maten. 

Åpningstider 
Man - fre 06:30 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Kafe Kraft 

Møllegata 1
3050 Mjøndalen 
Tlf 94 18 09 78

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.