O'Learys Drammen

OLearys-cafe-5

O'Learys er en herlig destinasjon for alle som søker en god kombinasjon av sport, mat og underholdning. Denne sportsbaren tilbyr en autentisk amerikansk opplevelse med en moderne vri. Aktiviteter: Bowling, Billiard, Shuffleboard, Game Zone, Karaoke, Pensjonist bowling, bursdager og konferanser.

Fra det øyeblikket du trer inn i lokalet, blir du møtt av en livlig atmosfære med storskjermer som viser de siste sportsbegivenhetene, noe som gjør det til det perfekte stedet å følge favorittlaget. 

OLearys-bowling-1b.jpg
Bowling og bursdag

Maten på O'Learys er en annen grunn til å besøke. Menyen er variert og de tilbyr alt fra saftige hamburgere og velsmakende pizza til smakfulle salater og kyllingretter. Her er det noe for enhver smak. Prisene er rimelige, og porsjonene er store, slik at du får valuta for pengene.

Personalet er vennlig og imøtekommende, og de sørger for at du har det bra gjennom hele besøket. O'Learys i Drammen er også et godt sted å dra med familie, venner eller kollegaer, da det er nok plass til alle. 

OLearys-cafe-2.jpg
Variert meny til en rimelig pris

Alt i alt er O'Learys i Drammen en flott sportsbar som gir deg en autentisk og morsom opplevelse. Enten du er en sportsentusiast eller bare vil ha en hyggelig kveld med god mat og drikke, er dette stedet å besøke.

 

O'Learys Drammen 

Bragernes Torg 2A, 3017 Drammen
Tlf 23 65 46 16 
Web: olearys.no/drammen
E-post drammen@olearys.no 

OLearys-biljard-1.jpg
Biljard og Shuffelboard
OLearys-party-4.jpg
Party med DJ

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.