Paviljongen Mat & Vinhus

Paviljongen Mat Vinhus
Paviljongen Mat og Vinhus, Grønland 61, 3045 Drammen

Byens nye møtested ligger i kunstnerkvartalet på Grønland med konsertscener, teater, gallerier og cafeer som nærmeste nabo. Paviljongen byr på tapas og kjente klassikere fra Sør-Europa, med viner som kompletterer måltidet, i en hyggelig og uformell atmosfære.

Drammens nye møtested! 

Paviljongen Mat & Vinhus er det uformelle og hyggelige samlingspunktet på Grønland. Inspirasjonen er hentet fra middelhavsområdet, hvor smaker fra blant annet Italia, Spania, Frankrike og Portugal finner sin naturlige plass i menyen, som er satt sammen av master chef Gunnar Hvarnes. 

M&V_ost og spekefat_stående_b.jpg

Restauranten har en varm og vennlig atmosfære, hvor de ansattes lidenskap for god mat og vin skinner tydelig gjennom. 

Fra de dampende grytene på kjøkkenet kommer velduftende tapas og andre søreuropeiske retter som tar deg med på en kulinarisk reise langs hele Middelhavet. 

Med en fristende meny, gode viner og spennende alkoholfrie drikker, er Mat & Vinhus et perfekt valg når du skal ut å møte venner og bekjente.

 

Selskaper og events 

Paviljongen Mat & Vinhus egner seg godt til selskaper, sommerfester, julebord, afterwork og andre arrangement. Ta kontakt for informasjon og bestilling! 

 

Åpningstider restaurant

- Tirsdag-torsdag: 16-22
- Fredag: 16-23
- Lørdag: 12-23
- Søndag og mandag: Stengt

Paviljongen Mat Vinhus 2.png

Paviljongen Mat & Vinhus 

Grønland 61, 3045 Drammen, 
Telefon +47 902 03 57 
www.matvinhus.no/paviljongen

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.