PIGEN CAFE & BAR - den gode stemningen

Pigen-1

PIGEN Café & Bar er en trivelig kafé sentralt plassert på Bragernes torg. Her kan du senke skuldrene og ta deg en velfortjent pause i et trivelig miljø til dempet musikk. Avslappende salonger, hyggelige spiseavdeling og en moderne bar - valg er ditt på Pigen Cafe & Bar.

Pigen_1_18.jpg
Bragernes Torg 8

PIGEN Café & Bar er en moderne og koselig kafé sentralt plassert på Bragernes torg. Her kan du senke skuldrene og ta deg en velfortjent pause i et trivelig miljø til dempet musikk. Avslappende salonger, hyggelige spiseavdeling og en moderne bar - valg er ditt på Pigen Cafe & Bar.

Fortauskafeer_Bragernes_Torg_Foto_Geir-Dahl_IMG_0435b.jpg
Uteservering på Torget

Stedet serverer smakfulle lunsjer fra kl 11. Pigens kreative kokker har komponert 15 nye italiensk-inspirerte retter og lover smakfulle opplevelse.

På kveldstid kan du nyte god vin fra en innholdsrik vinliste. Ønsker du å bli med på vinsmaking, tar du kontakt med Pigen på mail eller telefon.

Pigen-Rust-Rør.jpg
Rust og Rør Bar

Pigen Café & Bar

Bragernes Torg 8
3017 Drammen
Telefon: 902 42 401 
E-post:post@pigen.no
Web: Pigen.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.