Safran Indisk Restaurant

Safran-restaurant-5

Safran Indisk skaper helhetlige kulinariske opplevelser, og gjennom kokkens unike kulinariske ferdigheter kan du også glede deg over de herlige duftene som svever fra kjøkkenet.

Maten hos Safran utmerker seg med sin høye kvalitet, noe som gjenspeiles gjennom hele tilberedelsesprosessen. Krydderblandingene kvernes på stedet, sauser og deserter lages fra bunnen av, og alle råvarene er ferske. Dette resulterer i unike smaker som skiller seg ut fra andre restauranter.

Safran-restaurant-2.png

Kokkene legger vekt på det kulinariske ved å kombinere det indiske kjøkkenet med eksotiske krydderblandinger og tilføre internasjonale smaker.

I tillegg til a la carte-meny, tilbyr de et bredt utvalg av italienske, franske, tyske og spanske viner.

Safrans målsetting er å levere det beste til sine gjester, og har derfor utviklet eget indiske øl, kalt Safran. Dette ølet er skapt for å komplettere matrettene og kan nytes i den koselige atmosfæren i restauranten, akkompagnert av behagelig musikk.

Safran-restaurant-1.png

Åpningstider 
Mandag- Stengt
Tirsdag - Torsdag 15:00 - 22:00
Fredag - Lørdag 15:00 - 23:00
Søndag 15:00 - 22:00 

SAFRAN INDISK RESTAURANT 

Øvre Torggate 12, 3017 Drammen 
Tlf: 32 82 50 50
www: safranindisk.no 
e-mail: takeaway@safranindisk.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.