Skur 4 - Bryggeripuben

Haandbryggeriet_Skur4_2

Skur 4 er en trivelig bydelspub på Tollbodenkaia i Skur nr 4. Stedet har utsikt over havneområdet og til Haandbryggeriet der ølet brygges, - så mer kortreist øl skal man lete lenge etter.

Skur 4 er en trivelig bydelspub med et rikholdig utvalg av øl og vin, med og uten alkohol, brygget og tappet fra eget Haandbryggeri.

Her er bartenderne fagfolk innen bryggerikunsten og gir tips og veiledning i et mangfold av ølsorter og smakstyper.

Puben har ølsmaking medfølgende historier om ølets tilblivelse på menyen. Et spennende menyvalg som garantert gir smakfulle opplevelser.

Er du usikker på favorittsmaken, er bryggerimester alltid klar med gode råd. Ønsker du en matbit, serveres det PIZZA fra det mobile Pizza-kjøkkenet på stedet.

Haandbryggeriet_Skur4_ute1.jpg
Skur 4 på kaia har utsikt over havneområdet og båtene som tøffer oppover Drammenselva, - inn i solnedgangen.

Åpningstider: 

Tirsdag-fredag: 16:00-22:00
Lørdag:  14:00-22:00
Søndag:  14:00-20:00 

Haandbryggeriet AS 

Havnegata 13, 3040 Drammen
Web: haandbryggeriet.no/skur-4
E-post: Skur4@haandbryggeriet 
Telefon 472 85 112

KART

 

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.