Skutebrygga - matopplevelse i hjertet av Drammen

Skutebrygga-kveld_2b

Restauranten har en praktfull beliggenhet på Honnørbrygga ved Bragernes Torg. Miljøet er trivelig og uformelt, - et møtested for venner, kolleger, kjente og ukjente. Samtidig er Skutebrygga en kvalitetsrestaurant når gjelder mat, drikke og service.

Interiøret byr på spennende maritime detaljer, gamle bilder, modeller av berømte skip og spennende artefakter fra både fjerne og nære strøk. Som en kuriositet kan det nevnes at Drammens Museum i sin sjøbod på Gulskogen, har tre hundre år gamle tyske og hollandske gjenstander, som er hentet opp fra elvebunnen like utenfor Skutebrygga.

Slutebrygga-interiør-3.jpg
Slutebrygga-eksteriør-2b.jpg

Skutebrygga har en solrik og romslig uteservering på bryggekanten med utsikt til de maritime aktivitetene på elva og til bydel Strømsø. 

Meny 

Restauranten henter inspirasjon fra det maritime miljøet som gjenspeiles både i menyen og interiøret. Her kan det nytes lunsj og småretter, vegetar og kjøttretter, og fantastisk sjømat basert på de beste råvarer. Meny byttes fire ganger i året for å sikre deg den aller beste smaksopplevelsen. 

BOOKING / BORDBESTILLING 

Skutebrygga-meny-c.jpg

Åpningstider 

Restauranten
Man-lør: 12.00 – 24.00
Søndag: 13.00 – 21.00

Kjøkkenet
Man-lør: 12.00 – 22.00
Søndag: 13.00 – 20.00

 

SKUTEBRYGGA 

Adresse: Nedre Strandgate 2, 3015 Drammen
E-post: post@skutebrygga.no
Nettsted: skutebrygga.no
Telefon: 32 83 33 30 

BORDBESTILLING

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.