SPIRALEN Café & Restaurant - byens turistattraksjon

Spiralen_Cafe_18_1

Spiralen Café, er åpen for alle turgåere og andre gjester som ønsker å nyte den spektakulære utsikten. Til lunsj serverer vi enkle gode småretter, eller om bare ønsker å nyte en kaffe og nystekt vaffel, ute i solveggen.

Restaurant 

Spiralen Restaurant, gir deg og dine gjester en annerledes selskapsfølelse! Med fakler i inngangsportalen ønsker vi varmt velkomne til fest. Huset er pyntet med levende lys og fyr på peisen, interiøret er vakkert og utsikten spektakulær. Her blir det lett en hyggelig stemning.

Selskaper

Sammen med deg skreddersyr vi ditt selskap. Vi tilbyr minnerike opplevelser, lun atmosfære, tett på marka. Om du ønsker levende musikk eller annet kulturinnslag, ordner vi det. Fortell oss hva du ønske, personlig service er vår spesialitet. Selskap fra 10 til 100 personer.

Spiralen_restarurant.png
 

Spiralen Café & Restaurant

Spiraltoppen 1, 3021 Drammen
Telefon: 32 89 86 00
E-post: post@spiralencafe.com
Web: spiralencafe.com

sprialen_cafe.png
 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.