VERTSHUSET OSCAR & STALLEN

OscarMV0
Stedet finner du i Øvre Torggate på Bragernes.

(DRAMMEN) Klassisk og tidløs restaurant sentralt plassert på Bragernes. Et særpreget vertshusmiljø med god atmosfære der hvert enkelt rom har lang historie.

Vertshuset Oscar & Stallen i Drammen åpnet dørene i 1971 og var da Drammens første biffrestaurant og blant de første som hadde pizza på menyen.

Vertshuset Oscar & Stallen har sin egen lille historie å berette. Bygningen som idag huser Drammens mest særpregede vertshusmiljø, har sin opprinnelse fra den gang det ikke fantes biler – den gang hester var lokalsamfunnets viktigste skyssmiddel. Hit kom bønder fra Drammens oppland og «parkerte» hestene mens de fallbød sine varer på byens torg.

På vertshuset var det plass for en pust i bakken for hestekarene. Her utvekslet man nyheter, og praten gikk livlig – bare avbrutt av en og annen «vrinskede kommentar » fra hestene som gjorde seg nytte av innholdet i krybbeposene. Mang en saftig historie ble nok også fortalt i dette miljøet. Og hvem vet – noen benyttet kanskje anledningen til å gjøre en hestehandel eller to?

Fremdeles er det liv i dette gamle vertshuset,  – til glede for mange. Og blandt andre godbiter på menyen har vi selvfølgelig en saftig Stallmesterbiff.

OscarMV4.jpg

Vertshuset Oscar & Stallen har identisk meny- du trenger bare velge hvilket miljø du vil sitte i.  Bord kan bestilles 24 timer i døgnet via vår Online funksjon!

Vertshuset Oscar og stallen

Øvre Torggate 6, 3017 Drammen
Tlf 32 83 85 15
Web: vertshusetdrammen.no 
E-post: post@vertshusetdrammen.no
Facebook/vertshusetdrammen/