Cafe Jebsen - møteplass og kulturcafé

cafe_jebsen_berger_museum_vestfoldmuseene-2

Lunsj, kaker og god kaffe i særpreget miljø. Kos deg i Vinterhaven med en bok fra bokhylla vår, eller slapp av med venner rundt bordet og noe godt i glasset.

Fra caféen er det åpen dør inn til utstillingene i Fossekleiva kultursenter. Café Jebsen drives i samarbeid med Gran Søndre as.

Butikk 
Berger museumspledd og andre unike gaver. I Butikken har vi, som eneste sted, en ny serie av Bergertepper og utvalgte tekstiler med vakre Bergermønstre. I tillegg finner du et utvalg av håndlaget glass og keramikk, litografi, maleri og tegning.

berger_museum_vestfoldmuseene_souvenirbutikk.jpg
Fossekleiva og Berger Museum souvernirbutikk

Nettbutikk 
De populære Bergerpleddene får du også kjøpt via Fossekleiva kultursenters nettbutikk.

Lokaler til utleie 
Vi kan arrangere selskap og arrangementer for bedrifter eller for bursdager, bryllup, konfirmasjoner og lignende. Café Jebsen egner seg svært godt til mindre selskap (inntil 35 personer).

Kontaktinformasjon 
Ta kontakt for mer informasjon/bestilling av bord.
Tlf: 482 25 429.

CJ-NY-sort-transp-1180.png

Bergerveien 2b, 3075 Berger · Kart
cafe@fossekleiva.no
Web fossekleiva.no/cafe-jebsen

Åpningstider:
Café Jebsen har samme åpningstid som Fossekleiva kultursenter
og Berger museum.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.